Over Caron Communicatie

IMG_3219Het bureau is in 1995 opgericht door Caroline Caron. Politicoloog van origine, is zij ruim 20 jaar actief in het communicatievak. Het accent ligt op het versterken van de positie van de consument/patiënt, zowel op collectief als op individueel niveau.

De laatste 15 jaar ben ik voornamelijk actief geweest voor patiëntenorganisaties gericht op mensen met een chronische aandoening. Hierbij is mijn ervaringsdeskundigheid als moeder van een zoon met een chronische aandoening en een verstandelijke beperking van extra waarde gebleken.

Zo nodig werkt Caron Communicatie samen met een team van freelancers en bedrijven. Specialisten die zich, ieder op hun eigen gebied, ruimschoots hebben bewezen, en waarmee veelal een jarenlange werkrelatie bestaat. Ú als opdrachtgever hebt slechts met één contactpersoon te maken, dus één briefing, één offerte en één factuur.

Met Caron Communicatie kunt u rekenen op een organisatie die ‘hart voor de zaak’ heeft, meedenkt en het uiterste haalt uit de mogelijkheden, binnen het afgesproken budget.